Het onderdeel karate van Dojo 't Loo is aangesloten bij Stichting Japanse Karate Association Nederland (JKA Nederland).
Stichting Japanse Karate Association Nederland is gevestigd in Neerbeek (Limburg) en is nauw verbonden met JKA Internationaal in Japan. Alle veranderingen die daar plaats vinden zullen meegenomen worden door SJKAN. Zo blijven we volledig op de hoogte van wat er allemaal speelt en zullen we ons moeten onderwerpen aan de hiërarchie in deze wereld. Hierin is in de afgelopen periode veel veranderd, omdat men toch wel voet aan de grond wil houden binnen Europa.

De JKA zet zich in om kwalitatief hoogstaande opleidingen te geven voor instructeurs, examinatoren en scheidsrechters die internationaal erkend worden. Zij organiseert regionale, nationale en internationale kampioenschappen waar haar leden aan kunnen deelnemen. JKA Nederland deelnemers ontvangen diverse kortingen op allerlei evenementen, (denk aan examens en wedstrijden) georganiseerd door JKA Nederland.)

JKA Nederland is een groeiende beweging. Op dit moment profileert het zich ook in onze omgeving en zullen wij er alles aan doen om dit te behouden of uit te breiden.

Het is voor onze leden mogelijk individueel lid te worden van JKA Nederland.  Een aantal leden waren jullie al voor.  
Voor leden die er voor willen gaan en mee willen doen aan wedstrijden en Nationale Trainingen, is het noodzakelijk lid te worden van JKA Nederland.  Je krijgt dan een JKA paspoort.
Mocht je hiervoor zijn geïnteresseerd, kan je het inschrijfformulier downloaden, uitprinten en invullen.
1.-  Het formulier helemaal invullen
2.-  2 recente pasfoto's bijvoegen  (op de achterzijde je naam en geboorte datum zetten)
3.-  Inschrijfgeld (eenmalig) €10,00  /  lidmaatschap bedrag wijst vanzelf (zie formulier)

Dit alles in een open envelop afgeven aan mij of een van de trainers.
Ik zal zorgen dat dit bij de JKA terecht komt.

Jerry Visser